Educatieve Filmserie ‘Trots op ons Bos’ voorzien van gebarentaal en engelse ondertiteling in de ether

Naar aanleiding van de perikelen rondom verkaveling en illegale gronduitgiften in de Cultuurtuin heeft Stichting Kinderboekenfestival via de STVS de nieuwe versie van haar educatieve filmserie ‘Trots op ons bos’, die voorzien is van gebarentaal en Engelse ondertiteling, laten uitzenden, dagelijks rond 19.15 uur.

De afgelopen periode zijn er verschillende televisieprogramma’s geweest, waarbij tolken via gebaren de informatie hebben vertolkt voor mensen met een gehoorbeperkingen. Vooral bij de voorlichtingsprogramma’s van het Covid-19 Managementteam en bij de programma’s over de verkiezing en installatie van de nieuwe politieke leiders, hebben wij de gebarentolken in actie gezien. Hierdoor is de samenleving zich bewust geworden van het feit dat doven en slechthorenden ook recht hebben op informatie!

De afleveringen van de filmserie ‘Trots op ons bos’ zullen binnenkort ook via andere zenders uitgezonden worden, waaronder Rasonic Televisie (op kanaal 7.1), Apintie Televisie (op kanaal 10.1), Shalom Televisie (op kanaal 31.1) en ATV (op kanaal 12). De serie is ook te vinden op YouTube.

Delen

Reakties

Er zijn nog geen reakties. We horen graag van je. Laat ons weten wat je denkt over “Educatieve Filmserie ‘Trots op ons Bos’ voorzien van gebarentaal en engelse ondertiteling in de ether”!

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.