Felicitaties van Stichting Kinderboekenfestival

Felicitaties van Stichting Kinderboekenfestival aan de ‘Trots op ons bos!’-kids en alle overige leerlingen, die geslaagd of bevorderd zijn

Het schooljaar 2018/ 2019 is ten einde! Met genoegen kijken wij terug op de excursies die wij aan het begin van dit schooljaar met een vaste groep leerlingen hebben gemaakt in het kader van een educatief kinderprogramma over ons milieu. Het thema van milieuprogramma, dat in samenwerking met NIMOS/ REDD+ werd uitgevoerd, luidde: ‘Het bos, het milieu, ons voortbestaan onze toekomst!’ Het projectteam van Stichting KBF heeft in het eerste kwartaal met een groep leerlingen filmopnames van onze bossen gemaakt van de Cultuurtuin te Paramaribo, van het Mangrovebos in Coronie, van het Natuurpark Peperpot in Commewijne, van het Zanderij Savannebos in Para en van het Vlinderpark te Lelydorp in het district Wanica. Hieronder staan nog de laatste inzendingen van de Salemschool uit Coronie. De filmserie ‘Trots op ons bos!’ is op YouTube geplaatst en de zeven filmpjes zijn via deze website altijd weer te bekijken!

Van enkele leerlingen, die aan de presentatie van de filmserie ‘Trots op ons bos!’ meegedaan hebben, hoorden wij gisteren het goede nieuws: Rivelino Ong A Fat , Lachai Ellis, Adiël de Mees, Anaya Cairo en Shaivi zijn geslaagd en gaan het komend jaar naar de Mulo! Matteo, Nikhil en Shivesh zijn ook over!

Wij van het Kinderboekenfestival bedanken hierbij alle leerlingen, ouders, leerkrachten, begeleiders, vrijwilligers en de media, die hun steentje hebben bijgedragen tot het succes van ‘Trots op ons bos!’ en wij wensen alle kinderen een prettige vakantie toe en voor oktober een succesvol schooljaar 2019/ 2020!

Paramaribo, 16 augustus 2019
Namens het KBF-projectteam,
Agnes Ritfeld

Delen

Reakties

Eén reaktie op “Felicitaties van Stichting Kinderboekenfestival”

  1. Els Jap-A-Joe 17/08/2019 om 1:56 pm

    Gefeliciteerd alle harde werkers.

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.