Het Kindereducatiecentrum van Stichting KBF Start Kinderprogramma’s over Milieu-Educatie

Het Kindereducatiecentrum van de Nationale Stichting Kinderboekenfestival zal in de periode oktober, november en december 2018 een serie kinderprogramma’s over milieu-educatie opnemen en via diverse televisiestations uitzenden.

Het doel van de programma’s is om kinderen bewust te maken van alle zaken die het klimaat en onze toekomst bedreigen! Kinderen zullen concreet leren het milieu te beschermen, doordat deskundigen met hen de natuur intrekken en hen liefde voor het milieu bijbrengen.

De middelen voor uitvoering van dit project, getiteld ‘Ons bos, ons klimaat, ons voortbestaan, onze toekomst’ zijn beschikbaar gesteld uit het NIMOS/ REDD+ programma. Na een voorbereidingsperiode van twee maanden heeft de leiding van REDD+ en het Nationaal Instituut voor Milieu en Ontwikkeling in Suriname (NIMOS) dat belast is met de uitvoering van het REDD+ programma in Suriname goedkeuring gegeven aan de voorgestelde projectactiviteiten.

Middels het uitvoeren van dit project hoopt Stichting Kinderboekenfestival duurzaam een positieve bijdrage te leveren aan milieu-educatie onder de Surinaamse jeugd. Ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Stichting Kinderboekenfestival en het NIMOS vond plaats op 16 oktober jl. op het kantoor van REDD+.

 

Delen

Reakties

Eén reaktie op “Het Kindereducatiecentrum van Stichting KBF Start Kinderprogramma’s over Milieu-Educatie”

  1. Pita Parole 20/12/2018 om 12:20 pm

    prima activiteit en veel succes gewenst!

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.