KBF Goodwill Ambassadeur Roy Ristie

Van februari tot en met mei 2019 werd via diverse televisie stations in Suriname de filmserie ‘Trots op ons bos’ uitgezonden. Dit educatief kinderprogramma werd door Stichting Kinderboekenfestival ontwikkeld in opdracht van NIMOS/ REDD+ met financiering van de UNDP. Tot onze grote vreugde werd de filmserie ‘Trots op ons bos’ met medewerking van de heer Roy Ristie van BRASA TELEVISIE in de maanden juni en juli 2019 ook in Nederland vertoond, waardoor de diaspora gemeenschap meer kennis heeft kunnen opdoen over onze bossen.

Vanwege het feit dat de heer Roy Ristie zich geheel belangeloos heeft ingezet om het educatief werk van Stichting Kinderboekenfestival op deze manier in Nederland te promoten, werd hij in december 2019 door de stichting benoemd tot Goodwill Ambassadeur van het Kinderboekenfestival. Hierbij bevestigde de heer Roy Ristie dat hij activiteiten van Stichting Kinderboekenfestival Suriname ook in de toekomst zoveel mogelijk zal blijven ondersteunen! Het bijbehorend certificaat, het protocol en een kinderboek over ons milieu, getiteld ‘Tranen van moeder aarde’, dat in 2012 door Stichting Kinderboekenfestival werd uitgegeven, hebben wij op 30 januari 2020 officieel aangeboden aan de kersverse KBF Goodwill Ambassadeur.

Paramaribo, januari 2020

Agnes Ritfeld

Delen

Reakties

Er zijn nog geen reakties. We horen graag van je. Laat ons weten wat je denkt over “KBF Goodwill Ambassadeur Roy Ristie”!

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.