KBF Paramaribo 2015 Updates

Kinderboekenfestival 2015 Paramaribo

Kinderboekenfestival 2015 Paramaribo

Hallo jongens en meisjes! Het Kinderboekenfestival 2015 in Paramaribo is inmiddels voorbij en we hebben enkele foto’s geplaatst op de website gemaakt op het festival. Klik hier om de foto’s te bekijken.

Verder zijn er op Starnieuws ook twee artikelen gepubliceerd over het festival. Klik op de onderstaande links om de artikelen te lezen.

  • Kinderen ontpoppen zich tot heuse ‘journalisten’ op KBF

    Voorlezen, vertellen, knutselen, boeken, films en nog veel meer zijn de activiteiten deze week op het Kinderboeken Festival (KBF) 2015. Ruim honderd standhouders houden de kinderen op een leuke manier bezig deze week. ‘Lezen laat je opbloeien en naar elkaar toe groeien’, is de slogan die hoort bij de meerjaren thema ‘Groeien’ van het Kinderboekenfestival.

    ‘Communicatie via media’ was het thema voor de eerste dag op festival. De
    kinderen bezoeken ‘s morgens met hun leerkrachten de activiteiten. De ‘schrijvende pers’ is ook te vinden op de beurs in stand 61. Vandaag waren de leerlingen van de Kuldipsingh, de F.G.R. Sloote en St. Agnesschool de ‘journalisten’ voor Starnieuws. Zij mochten rondkijken op het festival en nieuwsverhalen schrijven.

  • Talentvolle personen belicht op Kinderboekenfestival

    Mensen met uiteenlopende talenten zijn vrijdag, de vijfde dag van het Kinderboekenfestival (KBF), belicht. Mensen met een talent zijn onder een vergrootglas geplaatst. “Ik hou me bezig met muziek, dat is mijn talent”, vertelt artiest ‘Scrappy-W’ (Claude Dingen). Hij legt de leerlingen van de Fatimaschool uit dat hij al negentien jaar bezig is met muziek. De artiest zal blijven zingen zolang hij dat kan, fluistert hij het op het eind.

Het volgende kinderboekenfestival wordt gehouden in het distrikt Wanica en wel van 27 t/m 29 april 2015. Tot gauw!

Delen

Reakties

Eén reaktie op “KBF Paramaribo 2015 Updates”

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2020 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.