Op weg naar Kinderboekenfestival 2014

We starten met een nieuw meerjarenprogramma van het Kinderboekenfestival. Na drie jaren het thema www. welzijn stappen we over naar een nieuw thema voor  2014 tot en met 2016. Eerder dit jaar, aan het einde van het laatste festival van 2013 in Paramaribo, is dit thema reeds bekend gemaakt: GROEIEN.

KBF Paramaribo 2013

KBF Paramaribo 2013

Op vrijdag 18 oktober aanstaande vindt de launch plaats van het Kinderboekenfestival 2014.

De Stichting Projekten Christelijk Onderwijs Suriname zal in opdracht van de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname tijdens deze launch, de locaties en data bekend maken van de festivals die in 2014 zullen worden georganiseerd. Daarnaast zullen we op een leuke manier de slagzin van KBF 2014 en het logo ‘groeien’ onthullen. Ook wordt de kinderboekenschrijver van het jaar aangekondigd.  U zult één van de eersten zijn om het nieuwe thema-lied met ons mee te zingen.

We starten om 18.00 uur bij Mc Donald’s aan de Keizerstraat. Vanaf 2010 hebben we op elke vrijdagmiddag  voorleesactiviteiten bij McDonald’s. Aangezien we dit jaar hebben uitgeroepen tot ‘Jaar van voorlezen’ willen we ook op deze manier aandacht schenken aan onze voorleesactiviteiten. Tevens zal één van de Nationale Voorleeskampioenen op die avond voorlezen.

U bent van harte welkom om samen met ons te groeien naar de Kinderboekenfestivals in 2014.

Delen

Reakties

Er zijn nog geen reakties. We horen graag van je. Laat ons weten wat je denkt over “Op weg naar Kinderboekenfestival 2014”!

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.