Overhandiging Energie Educatiespel aan Partners

Gedurende de afgelopen periode zijn er exemplaren van het Energie Educatiespel van Stichting Kinderboekenfestival overhandigd aan enkele personen en organisaties, die energie-educatie ondersteunen. De heer Brian Delprado van SUNECON, heeft een exemplaar aangeschaft, waarmee hij de buurtkinderen van het Jeugdcentrum zal verrassen!

Aan mevrouw Faye Graanoogst van de N.V. Energie Bedrijven Suriname, EBS, werd een exemplaar aangeboden ten behoeve van het personeel van dit bedrijf.

Op 23 juli werd ook aan onze KBF Goodwill Ambassadeur, Roy Ristie, een exemplaar van het Energie Educatiespel aangeboden, dat voor de jeugd in de Surinaamse diasporagemeenschap in Nederland bestemd is. Ambassadeur Roy Ristie zal mogelijkheden onderzoeken om het Energie Educatiespel van Stichting Kinderboekenfestival in klein formaat te produceren. Wij zijn dankbaar dat deze Goodwill Ambassadeur zijn totale netwerk inschakelt om het educatief werk van Stichting Kinderboekenfestival te ondersteunen.

Delen

Reakties

Er zijn nog geen reakties. We horen graag van je. Laat ons weten wat je denkt over “Overhandiging Energie Educatiespel aan Partners”!

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.