Protocol Goodwill Ambassadeur

Protocol voor de functie van Goodwill Ambassadeur van het Kinderboekenfestival Suriname

Het Kinderboekenfestival

De Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname is opgericht op 13 december 2002. De doelstelling van de stichting is bevordering van goed leesgedrag. Dit doel wordt bereikt door het lezen zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kinderen in Suriname.

Kinderen stimuleren om te lezen is een onderliggend doel. Het overkoepelend doel is kinderen educatie aan te bieden en kinderen te vormen door het aanbieden van diverse educatieve en creatieve activiteiten. De stichting richt daarvoor op haar eigen terrein in de Cultuurtuin een Kindereducatiecentrum op.

In plaats van één keer per jaar kan de jeugd in Suriname nu permanent, het hele jaar door profiteren van educatie en vorming via boeken en voorleesactiviteiten.

Goodwill Ambassadeurs

Stichting Kinderboekenfestival maakt graag gebruik van de betrokkenheid, de inzet en het netwerk van een aantal vooraanstaande personen in binnen- en buitenland.

Van deze personen vragen wij

  • dat zij het Kinderboekenfestival zullen uitdragen in hun eigen omgeving;
  • dat zij bekendheid geven aan het Kinderboekenfestival en haar educatieve activiteiten;
  • dat zij de educatieve activiteiten van de stichting waar mogelijk zowel materieel als immaterieel ondersteunen;
  • dat zij de diaspora-gemeenschap interesseren om in de activiteiten van Stichting Kinderboekenfestival te investeren, bijvoorbeeld middels crowdfunding.

Het bestuur van de Nationale Stichting Kinderboekenfestival draagt KBF Goodwill Ambassadeurs voor en benoemt ze voor een onbepaalde periode. De Goodwill Ambassadeur ontvangt op geen enkele wijze een financiële vergoeding voor zijn inzet, noch voor gemaakte kosten in dit verband.

De Stichting Kinderboekenfestival waardeert de ondersteuning van de KBF Goodwill Ambassadeur en verplicht zich hem of haar steeds op de hoogte te stellen van bijzondere gebeurtenissen en van andere relevante informatie.

Iedere Goodwill Ambassadeur van het Kinderboekenfestival zal afzonderlijk met het bestuur van de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname afspraken maken over de mogelijkheden die het ambassadeurschap biedt.

Paramaribo, 13 december 2019

Namens het KBF bestuur,

Agnes Ritfeld, Secretaris
Yvonne Caprino, Lid

Delen

Reakties

Er zijn nog geen reakties. We horen graag van je. Laat ons weten wat je denkt over “Protocol Goodwill Ambassadeur”!

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.