Reportage KBF Wanica 2015 – Dag 1

Dag allemaal, onderstaand kunnen jullie kijken naar een reportage van Dag 1 van het 42ste Kinderboekenfestival in Suriname, welke wordt gehouden in het distrikt Wanica. Het Kinderboekenfestival in Wanica duurt van 27 t/m 29 april 2015. Het thema voor 2015 is Groeien en de slogan is: “Lezen laat je opbloeien en ook naar elkaar toe groeien.”

Op Starnieuws kunnen jullie ook lezen over de voorbereidingen van het Kinderboekenfestival 2015 in Wanica:

Kinderboekenfestival voor het eerst in Wanica

“Weet je hoe je kan bloeien? Leef met anderen mee! Leer om naar elkaar toe te groeien; een prachtig idee! Boeken daar bloei je van op. Bloeien met lezen aan top!” zo zingen enkele kinderen het themalied van het Kinderboekenfestival (KBF). Zij zijn zich aan het voorbereiden voor de opening van het 42ste kinderboekenfestival (KBF) op Lelydorp in het district Wanica. Vanmiddag vindt de officiële opening plaats op het terrein van het Informatie- en Studiecentrum Lelydorp (ISCL). Het thema is ‘Groeien’.

Klik hier om het volledig artikel te lezen.

Delen

Reakties

Er zijn nog geen reakties. We horen graag van je. Laat ons weten wat je denkt over “Reportage KBF Wanica 2015 – Dag 1”!

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.