Wat is KBF?

Kinderen aan het lezenHet doel van het Kinderboekenfestival

Kinderen in Suriname ervaren lezen als een plezierige activiteit.

Het woordje ‘Kinderboekenfestival’ zegt het eigenlijk al. Kinderboeken en festival. Het KBF is een feestelijke gebeurtenis rondom kinderboeken. Speciaal voor kinderen dus! Het Kinderboekenfestival laat zien door middel van allerlei verschillende activiteiten hoe leuk lezen eigenlijk is. Vindt jij lezen al leuk? Lees jij weleens een boek uit de bibliotheek?

Soms moet je, je lesstof lezen voor je repetitie. Dat vind je misschien niet altijd leuk om te doen. Toch is het belangrijk dat je leest. Lezen is meer weten!

Naast het leren van je lesstof zijn er ook heel veel leuke boeken met mooie verhalen geschreven. Ken jij een boek met een mooi verhaal? Tijdens het Kinderboekenfestival maak je kennis met vele verschillende kinderboeken!

Het Kinderboekenfestival is toegankelijk voor elk kind en elke volwassene. Tijdens het ochtendprogramma kun je met je school op bezoek komen om deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Het middagprogramma is toegankelijk voor JONG & OUD! Je kunt dan komen met je hele familie. In het middagprogramma zijn er ook activiteiten voor je ouders of je opa en oma. Samen kunnen jullie genieten van alle activiteiten!

Delen

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.