Meertalig Kinderboek ‘Pelifant en Olikaan’ uit Curaçao verkrijgbaar

Pelifant en Olikaan

De auteur Marjanne Prins en illustrator Joes Wanders schreven in 2010 het boek ‘Pelifant en Olikaan’ naar aanleiding van het Kinderboekenfestival in Brokopondo.  Zij namen voor de tweede keer deel aan het Kinderboekenfestival in Suriname en na hun terugkeer op Curaçao werd met de opgedane ervaringen tijdens hun vertel- en tekensessies een prachtig geillustreerd meertalig kinderboek geboren: het sprookje is te lezen in het Nederlands, Engels, Papiaments, Frans en Spaans. Het boek is opgedragen aan prinses Juvenka, een meisje uit Brokopondo, dat zo aanstekelijk kon lachen, dat ze iedereen op het kinderboekenfestival vrolijk maakte.

De overtocht van 5 dozen met deze kinderboeken heeft vijf jaren op zich laten wachten, omdat er geen mogelijkheid bestaat om per zeevracht post vanuit Curaçao naar Suriname te vervoeren. Stichting KBF heeft uiteindelijk met een gedeeltelijke sponsoring van ACU 15 dozen per luchtpost naar Suriname vervoerd. Wij nodigen een ieder uit om via de stichting één van deze prachtige meertalige kinderboeken te bestellen!

Delen

Reakties

2 Reakties op “Meertalig Kinderboek ‘Pelifant en Olikaan’ uit Curaçao verkrijgbaar”

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2020 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.