Deelname Wedstrijden Kinderboekenfestival 2014 Paramaribo

KBF Paramaribo 2013

KBF Paramaribo 2013

De Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname organiseert in 2014 ook een Kinderboekenfestival (KBF) voor de kinderen van Paramaribo. Het KBF in Paramaribo, zal plaats vinden van maandag 3 tot en met zaterdag 8 maart 2014. Het thema van het Kinderboekenfestival meerjarenprogramma 2014-2016 is: Groeien. De slagzin voor 2014 luidt:  “Opgroeien kan je niet alleen, denk aan de wereld om je heen.”

Voorafgaand aan het festival zullen wedstrijden worden georganiseerd voor leerlingen van de basisschool. Ook de kinderen van uw school krijgen de gelegenheid hun school te vertegenwoordigen bij deze wedstrijden. Het doel van de wedstrijden is om leerlingen op een creatieve en (inter-) actieve wijze te stimuleren om met taal / lezen en het thema bezig te zijn. De wedstrijden zijn een onderdeel van het totale Kinderboekenfestivalprogramma.

Er zijn verschillende wedstrijdonderdelen waaraan de leerlingen van uw school kunnen deelnemen. Deze zijn: voorlezen, tekenen, fotografie, zang en vertellen. Bij al de wedstrijdonderdelen is het aangeraden om optijd te beginnen met de oefeningen, zodat de leerlingen goed voorbereid zijn.

Onderstaand kunt u een informatiepakket downloaden (Adobe PDF formaat) met de volgende inhoud:

  • richtlijnen voor deelname
  • wedstrijdcriteria per wedstrijdonderdeel
  • inschrijfformulieren per wedstrijdonderdeel

Download: KBF 2014 Wedstrijdpakketten Paramaribo.

Voor meer informatie kunt u contact maken met Stichting Projekten. Wij wensen u veel succes, plezier en leerzame momenten toe. Wij kijken uit naar de deelname van uw school.

Delen

Reakties

2 Reakties op “Deelname Wedstrijden Kinderboekenfestival 2014 Paramaribo”

  1. shanice 14/02/2014 om 9:28 pm

    hoe is het kinderboekenfestival onstaan

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.