Een nieuw Surinaams prentenboek

In het kader van het Beloofde boek 2015 waarvan het thema ‘Biodiversiteit’ was, heeft de Suriname Conservation Foundation alsnog het prentenboek ‘Blij met een ei’ uitgegeven. Het verhaal is geschreven door Margerie Stakel-Telgt en de illustraties zijn van Jurmen Kadosoe. Het boekje is uitgegeven in een harde kaft versie en in een zachte kaft versie onder ISBN 978-90-823675-4-7.

Alle basisscholen zullen binnenkort met financiering van de Suriname Conservation Foundation een exemplaar van het prentenboek ontvangen.

Blij met een ei

In onze grote wereld wordt er veel gesproken over biodiversiteit. Bedreigde plant- en diersoorten, vervuild water en nog veel meer milieu- en natuuronderwerpen krijgen steeds meer aandacht. Het gaat eigenlijk over de bescherming van het mooie, maar ook over het duurzaam gebruik van de nuttige onderdelen van de natuur.

Om heel dicht bij huis te beginnen, gaat Andy in dit verhaal samen met Bruine Kip op zoek naar een gezond plekje voor de kip. Ga jij ook mee met Andy op ontdekking?

Delen

Reakties

5 Reakties op “Een nieuw Surinaams prentenboek”

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2020 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.