KBF Goodwill Ambassadeur Roy Ristie maakt zich sterk voor promotie Surinaamse kinderboeken in Nederland

Roy Ristie ontvangt Surinaamse kinderboeken voor promotie in Nederland

Stichting Kinderboekenfestival verheugt zich in het feit dat haar Goodwill Ambassadeur Roy Ristie zich zal inzetten om Surinaamse kinderboeken, die in de loop der jaren tijdens of na het kinderboekenfestival in Suriname zijn uitgegeven, in Nederland te promoten. Vanwege het feit dat er sinds 2017 geen landelijke kinderboekenfestival zijn georganiseerd, hebben de kinderboeken hun weg naar de schoolkinderen niet spontaan gevonden.

Ook de steeds slechter geworden economische situatie in Suriname heeft tot gevolg gehad dat de verkoop van kinderboeken in de boekwinkels zeer stroef ging. Omdat kinderen van Surinaamse afkomst in Nederland ook behoefte hebben aan Surinaamse kinderboeken en graag kennis willen maken met verhalen uit en over Suriname, is het een mooie geste van onze Ambassadeur en zijn breed netwerk om hierin een rol van betekenis te spelen.

Delen

Reakties

Eén reaktie op “KBF Goodwill Ambassadeur Roy Ristie maakt zich sterk voor promotie Surinaamse kinderboeken in Nederland”

  1. Florita Robinson 22/08/2020 om 12:30 pm

    Heel goed idee, om zo Surinaamse verhalen aan de Surinaamse en Nederlandse bevolking in Nederland te aan te bieden.

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.