Samenwerking Stichting Kinderboekenfestival en Podcastplatform ‘Arki Wan Tori’

Arki Wan Tori

In de maand juli 2020 is de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname een samenwerking aangegaan met de organisatie ‘Arki Wan Tori’, een podcastplatform, waarop Surinaamse kinderverhalen worden gepubliceerd. In deze samenwerking heeft Stichting Kinderboekenfestival een aantal door haar uitgegeven kinderboeken kosteloos ter beschikking gesteld ten behoeve van de Podcast ‘Arki Wan Tori’.

De motoren achter de organisatie ‘Arki Wan Tori’ zijn Jinaraja Menke en Kevin Headley, aan wie Stichting Kinderboekenfestival toestemming heeft verleend om gebruik te maken van een aantal geselecteerde Surinaamse kinderboeken. Bedoelde verhalen zullen worden voorgelezen en gepubliceerd op de ‘Arki Wan Tori’ Podcastkanalen.

Stichting Kinderboekenfestival zal de links van de Podcast ‘Arki Wan Tori’, waarop de verhalen te horen zijn ook plaatsen op haar eigen website: www.kinderboekenfestival.org. De bedoeling van deze educatieve activiteit is om het lezen onder jeugdigen te stimuleren.

Om een indruk te krijgen van deze activiteit van ‘Arki Wan Tori’ verwijzen wij naar YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyry_J8aNclbYD8FghzDGIQ

Delen

Reakties

Er zijn nog geen reakties. We horen graag van je. Laat ons weten wat je denkt over “Samenwerking Stichting Kinderboekenfestival en Podcastplatform ‘Arki Wan Tori’”!

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.