Kinderboekenschrijver van jaar 2014: Jerrel Pinas

Jack & Mia

Jack & Mia

Hallo vrienden! In 2014 gaan we samen groeien! Wie zijn we? Jack en Mia natuurlijk!

Vanaf 2010 groeien wij met jullie mee. Er zijn nu al drie titels uit van onze verhalen. Kijk maar naar de plaatjes van de boekkaften. Voor 2014 is het thema van het Kinderboekenfestival “GROEIEN”.

Wij stellen aan jullie voor de kinderboekenschrijver van jaar 2014 onze oom: Jerrel Pinas. Samen met oom Roy en Oyokonono geeft hij ons leuke ideeën om op avontuur te gaan. Komend jaar mogen wij met hem mee naar alle kinderboekenfestivals in Nickerie, Paramaribo, Marowijne en Para.

We nemen zeker onze TimePad mee, want wie weet kunnen we vandaaruit terug in de tijd. Die Timepad hadden we van oom Roy gekregen toen we opzoek waren naar het geheim in Fort Nieuw Amsterdam.

Oom Jerrel zal een paar nieuwe boeken schrijven, maar hij heeft jullie hulp nodig. Hij wil jullie verhalen over groeien op grote groeiposters plaatsen, met foto’s en tekeningen.

Op de groeiposters staan ook leuke tips en werkopdrachten die je zelf of met anderen op school kan uitvoeren. Het wordt voor iedereen schrijven, lezen en doen!

We hopen dat jullie allemaal verhalen opsturen. Helaas kunnen we niet alle verhalen op de groeiposters plaatsen. Doe daarom je best om je verhaal zo goed en zo leuk als mogelijk te maken, want misschien komt het dan wel op de Jack en Mia groeiposter.

Jouw groeiverhaal mag je inzenden via de Facebook pagina van het KBF, bij het kantoor van stichting Projekten aan de Dr. Sophie Redmondstraat, via een email naar info@kinderboekenfestival.org of jerrelpinas@bioslogos.org en op de vrijdag bij MacDonalds aan de Keizerstraat.

Veel plezier en vergeet niet want in 2014 zullen we samen groeien door schrijven, lezen en doen!

Jack en Mia

Delen

Reakties

Eén reaktie op “Kinderboekenschrijver van jaar 2014: Jerrel Pinas”

  1. Regina Flu 24/07/2017 om 8:44 am

    Dag Jerrel,
    Heb je ook kleurplaten van Suriname?

Laat een reactie achter

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Abonneren

Geef je email adres op om je te abonneren op nieuwe updates op onze website.


Copyright © 2021 de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname (KBF). Alle rechten voorbehouden.